nedjelja, 13. siječnja 2013.

Zvijezde Hit Recordsa


Jedan sasvim običan četvrtak. Dom sportova. Koncert. 20.12. Ponovo i ove godine u blagdansko vrijeme u dvorani Doma sportova okupile su se naše estradne zvijezde, udružile snage i zajedno održale već tradicionalan koncert koji se petu godinu zaredom održava u Zagrebu u 12.mjesecu. I ove je godine koncert zamišljen u humanitarnom tonu, kako je posjetitelje obavijestio voditelj koncerta, inače studijski voditelj na Narodnom radiju, Dalibor Petko. Ove godine zaradom od koncerta pomaže se djeci Dječjeg doma u Nazorovoj koji zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trudnice i majke s djecom. Svi oni koji nisu bili prisutni na samom koncertu mogli su podržati akciju jednostavnim slanjem SMS poruke.

U blagdansko vrijeme ljudi imaju više osjećaja i otvorenije srce za siromašne, napuštene i sve ostale kojima je potrebna pomoć. Tako i pjevači pokazuju senzibilitet prema već navedenim odazivajući se na ovakve i slične dobrotvorne koncerte. Osim što pomažu djeci kojoj je pomoć potrebna na koncertima Zvijezda Hit Recordsa zagarantirana je dobra zabava što publika prepoznaje i svojim dolaskom iz godine u godinu potvrđuje. Halid Bešlić, Jelena Rozga, Jole, grupa Magazin, Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Neda Ukraden, Maja Šuput samo su neke od „zvijezda“ koje su nastupale na ovogodišnjem koncertu u Domu Sportova.





Ulaznice koje su dobile simpatičan naziv „recesijske ulaznice“ mogle su se nabaviti po promotivnim cijenama od 50 kuna za parter i 60 kuna za tribine. Portal Večernjeg lista poklanjao je ulaznice za koncert putem facebook stranice koncerta – pa ako ove godine niste uspjeli uloviti koju kartu uvijek vam ostaje pokušati ponovo iduće godine. Do tada, slušajte naše zvijezde i pripremite se za idući koncert s, nadam se, puno novih pjesama i istim dobrim raspoloženjem!










Nema komentara:

Objavi komentar